понеділок, 3 жовтня 2016 р.

Де можна опублікувати власні розробки?

Де можна опублікувати власні розробки?

Творчі вчителі часто задають таке питання одне  одному. Для вас, шановні колеги, я підготувала короткий список сайтів, на сторінках яких ви можете поділитися власними розробками з іншими вчителями, а заодно й підготуватися до атестації.


1. Освіта -  http://osvita.ua/
- національний освітній інтернет-сайт, на якому у Форумі педагогічних ідей "УРОК" можна розмістити власні статті, методичні розробки уроків, виховних заходів. Розміщення можливе тільки після реєстрації та для передплатників Всеукраїнського каталогу педагогічних матеріалів "Відкритий урок: розробки, технології, досвід". Матеріали сайту частково доступні без реєстрації.

2. Учительський журнал он-лайн - http://www.teacherjournal.com.ua/ - сайт видавничої групи "Основа", на якому можна знайти безліч цікавих матеріалів для використання в роботі, а також розмістити власні авторські розробки та отримати сертифікат про публікацію, який можна використати під час атестації. Розмістити матеріали можна після швидкої реєстрації. Всі матеріали, розміщені на сайті,  у вільному доступі.

3. Методичний портал - http://metodportal.net/ - сайт призначений для вчителів, викладачів, вихователів, де кожен може знайти не тільки розробки уроків, виховних заходів, а й презентації, тести, контрольні роботи, матеріали для дизайну та оформлення шкільної сцени, класної кімнати. Власний матеріал можна розмістити після нескладної реєстрації. Адміністратори сайту пропонують як електронний (безкоштовний), так і друкований сертифікат (50 грн), що засвідчує розміщення ваших матеріалів. 

4. Освітній портал UROK-UA - https://urok-ua.com/ освітньо-методичний портал, створений з метою надання методичної допомоги працівникам освіти, обміну педагогічним досвідом. Сайт надає можливість розмістити власні матеріали та в короткий термін отримати сертифікат на підтвердження здійснення публікації. Потрібна реєстрація. Вартість публікації - 29 гривень.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Фізична культура 16.02.2024 р.

Тема:  Різновиди ходьби та бігу. Комплекс ЗРВ. Ходьба зі зміною напрямку за звуковим сигналом. Вправи з великим м’ячем (елементи футболу): ...